ŠPANJOLSKA – ZRAKOPLOVOM

 • ŠPANJOLSKA - AZURNA OBALA - ITALIJA (6 noćenja)

Opis

1 .dan HERCEGOVINA – ZADAR – GIRONA – LLORET DE MARR

Polazak iz Hercegovine u 03:00 sata. Uz usputna zaustavljanja za odmor, dolazak u Zračnu luku Zadar u 07:30 sati. Ukrcaj u zrakoplov Ryan air i polet za Gironu u 08:40. Po dolasku ukrcaj u autobus i nastavak putovanja prema hotelu u Lloret de Maru. Ručak i smještaj u hotelu. Slobodno vrijeme za upoznavanje Lloret de Mara. Večera u hotelu, zajednički odlazak u diskoteku, noćenje.

2. dan LLORET DE MAR – BARCELONA – GOTIČKA ČETVRT – FONTANE

Doručak. Poslije doručka, cjelodnevni izlet u Barcelonu. Središte novog grada je trg Plaça Catalunya od kojeg se prema obali spušta slikovita ulica La Rambla. Na gornjem dijelu avenije Avinguda Diagonal je trgovačko središte grada. Barcelona ima 68 parkova od kojih je najveći Montjuïc, a najslavniji Parc Güell, arhitekta Antonija Gaudíja. Razgled grada uključuje obilazak Katedrale Svete Obitelji (Sagrada Familia) – remek djelo arhitekta Antonija Gaudíja, zatim Trijumfalna vrata (Arc De Triomf), Placa Cataluna, Nou Camp – stadion FC Barcelona, Placa Espana, Olimpijski prsten na brdu Montjuic, Miramar, Ramblas, Kolumbov spomenik. Poslije podne, razgled Gotičke četvrti, najstarijeg dijela grada opasana rimskim zidinama. Najznačajnija građevina gotičke četvrti je Katedrala Svetog Križa, posvećena Sv. Eulaili, koja se smatra jednom od najljepših gotičkih građevina na svijetu. Na samom ulazu u katedralu nalazi se kapelica sa krstionicom koja je služila za pokrštavanje Indijanaca dopremljenih iz Amerike. Nedaleko od katedrale se nalazi viseći most. Mogući posjet fontanama – igra svjetla i vode uz glazbenu podlogu će zasigurno priuštiti nezaboravan doživljaj. Po završetku predstave, povratak u hotel. Hladna večera, odlazak u diskoteku. Povratak u hotel za večeru. Diskoteka, noćenje.

3/4. dan LLORET DE MAR – MARINELAND – FIGUERAS

Doručak. Slobodno vrijeme  u Lloret del Maru predviđeno za fakultativne izlete.

 • Marineland, dresura dupina i tuljana, papagaja, vodeni tobogani, bazeni
 • Figueras – muzej Salvadora Dalija.
 • Vožnja katamaranom u trajanju do 3 sata.

Večera u hotelu, diskoteka, noćenje.

5. dan LLORET DE MAR – FIGUERAS – GIRONA – ZADAR – HERCEGOVINA

Doručak. Poslije doručka, odjava iz hotela i fakultativni izlet u Figueras. Posjet Muzeju Salvadora Dalija. Po završetku obilaska, nastavak putovanja do Girone, sjedišta katalonske provincije. Girona je poznata po velikom broju mostova. Stari je grad izgrađen na desnoj obali rijeke Onyar i okružen je zidinama. Dijeli se na Forca Vellu, gdje se nekada nalazio rimski grad, te srednjovjekovnu četvrt iz 14 i 15 – tog stoljeća. U njemu se nalaze drevne kuće kuća, uske uličice, veliki broj crkvi i katedrala. Oko glavne ulice starog grada, Rambla de la Libertad se nalazi veliki broj kafića i restorana. Židovska četvrt je jedna od najočuvanijih u Španjolskoj, a u neposrednoj blizini se nalazi i Arapska kupelj iz Maurskih vremena. Polazak u zračnu luku Girona u 17:30 sati. Ukrcaj na zrakoplov Ryan air i polazak u 20:10 sati. Dolazak u Zadar u 22:25. Po dolasku, ukrcaj u autobus i nastavak vožnje autobusom do Hercegovine. Moguće zaustavljanje u nekoj od poznatih diskoteka na putu prema Hercegovini…

CIJENA ARANŽMANA PO OSOBI U VIŠEKREVETNIM SOBAMA: NA UPIT

Polasci: 01. rujna; 08. rujna; 15. rujna i 22. rujna 2024.

U cijenu aranžmana uključeni:

 • Zrakoplovn akarta na relaciji Zadar – Girona – Zadar
 • prijevoz autobusima visoke turističke klase – TV, video, klima, WC;
 • 4 puna pansiona u hotelu u Lloret de Marr;
 • izleti po programu, vodiči,
 • putničko zdravstveno osiguranje;

FAKULTATIVNI IZLETI – CIJENE PO OSOBI:

 • Marineland: 30,00 EUR;
 • Stadion FC Barcelona: 25,00 EUR;
 • Diskoteka u Lloret de Maru: 30,00 EUR 4 dana
 • Figueras, Muzej Salvador Dali: 25,00 EUR
 • Vožnja katamaranom: 30,00 EUR

Kalkulacija rađena na bazi 45 putnika u autobusu!

Agencija ima pravo korekcija cijena u slučaju povećanjacijene zrakoplovnih karata!