RIMINI – SAN MARINO – VERONA – VENECIJA – FIRENZA – GARDALAND

  • RIMINI - SAN MARINO - VERONA - VENECIJA - FIRENZA - GARDALAND

Opis

1/2. DAN HERCEGOVINA – GARDALAND – VERONA

Polazak iz Mostara u 19:00 sati sa kolodvora. Noćna vožnja kroz Hrvatsku i Sloveniju do zabavnog parka Gardaland. Park je otvoren 1975. godine i spoj je magičnih zbivanja, boja i svjetla. Posjet počinje ulaskom u dolinu kraljeva, nastavlja se preko arapske tržnice, afričkog safarija, vožnjom “Transgardalandexpreddom”, a završava najvećim spektaklom “Corsarijem” sa 19 fantastičnih scena koje se izmjenjuju dužinom od 500 m sa kombinacijom efekata svjetla, zvuka i lasera. Fakultativni razgled parka od 10:00 – 18:00 sati. U 18:30 sati ukrcaj u autobus i nastavak vožnje do hotela. Smještaj u višekrevetnim sobama, večera, noćenje.

3. VERONA – BOLOGNA – RIMINI

Doručak. Poslije doručka razgled Verone – Piazza Bra, Arena, Palazzo Barbieri, Julijina kuća.  Nastavak putovanja do Bologne, glavnog grada pokrajine Emilie. U njemu je 1089. godine osnovano jedno od najstarijih sveučilišta u svijetu. Razgled grada – Portico di San Luka, najduže natkriveno stubište na svijetu, koje vodi do Gospinog svetišta i Bazilike sv. Luke, toranj Asinelli, jedan od dva tornja koji simboliziraju Bolognu, Piazza Maggiore, bazilika Sv. Petronija, Piazza i bazilika Sv. Stjepana, Giardini Margherita, najveći park u Bologni… Nastavak putovanja do Riminija. Po dolasku, smještaj u hotel, večera, noćenje. Mogući posjet diskoteci.

4. DAN RIMINI

Doručak. Poslije doručka, razgled grada – hram Malatesta, Augustov slavoluk, Tiberijev most…  Povratak u hotel za večeru. Noćenje. Posjet diskoteci…

5. DAN RIMINI – SAN MARINO – ITALIJA U MINIJATURI – RIMINI

Doručak. Poslije doručka izlet u San Marino, gradić – državu: bazilika sv. Marina, Tri tornja s pogledom na Alpe i Rimini. Preporuka za fakultativni izlet – Zabavni park Italija u minijaturi. Park u kojem za pola dana obiđemo Veneciju, Rim, Milano, Veronu, tri alpska vrha (Mont Blanc, Mont Rose i Matterhorn), Napulj, Genovu, Dolina hramova iz Agrigenta sa Sicilije. Zatim tu je i Europa u minijaturi (najznačajniji spomenici iz nekih europskih zemalja), a na kraju se možemo zabaviti pogledom sa panoramskog tornja, provesti se parkom sa Arcobaleno vlakom ili se spustiti kanjon rijeke i odvest do prethistorijskog parka.

Povratak u Rimini, večera, noćenje.Večera u hotelu. Uvečer, moguća zabava u diskoteci ili klubu. Noćenje.

06/07. DAN RIMINI – PADOVA – VENECIJA – HERCEGOVINA

Doručak. Poslije doručka, nastavak putovanja prema Padovi, najstarijem gradu na sjeveru Italije s drugim najstarijim sveučilištem na svijetu. Najpoznatija građevina u gradu je bazilika Sv. Ante, a za Hrvate je značajno i svetište sv. Leopolda Mandića. Od poznatijih lokacija u gradu tu su i Pratto Della Vale, Piazza dei Signori, Michelangelova katedrala, Piazza Cavour. Razgled grada, te poslije razgleda fakultatini izlet u Veneciju. Po dolasku u Veneciju, vožnja brodom do Trga Sv. Marka, Trg i bazilika sv. Marka, Duždeva palača, Most uzdisaja… Slijedi noćna vožnja kroz Italiju, Sloveniju i Hrvatsku, te uz video projekcije i povremena zaustavljanja za odmor, dolazak u jutarnjim satima.

CIJENA ARANŽMANA: NA UPIT

U cijenu aranžmana uključeno:

  • Prijevoz autobusima turističke klase – klima, WC, video, frižider;
  • Smještaj u hotelu na bazi 1 polupansiona u Lago di Garda i 3 polupansiona u Riminiju;
  • Razgledi gradova prema navedenom programu (Padova, Bologna, Rimini, San Marino, Verona);
  • Putničko zdravstveno osiguranje;

U cijenu nisu uključeni:

  • Ulaznice za diskoteku: 12,00 EUR po osobi i danu;
  • Izlet u Veneciju: 26,00 EUR po osobi.
  • Izlet Italia u minijaturi: 23,00 EUR po osobi;
  • Izlet u zabavni park Gardaland: 32,00 EUR po osobi po osobi

 

Agencija ima pravo korekcija cijena u slučaju povećanja/smanjenja cijena nafte!