Izleti

Izleti
Izleti
Izleti
Izleti
Izleti

Neka od popularnijih izletničkih odredišta su:

Mostar, grad poznat po kombinaciji orijentalne i europske arhitekture i kulture, poznat po čuvenom Starom mostu, sagrađenom u XVI stoljeću, uništenom 1992. godine i obnovljenom 2004. godine. Tu su i drugi spomenici kulture, vjerski i sakralni objekti sagrađenih od Rima do novijih dana.
Grad poznat i po gostoljubljivosti i kvalitetnoj gastronomskoj ponudi.

Sarajevo, grad poznat i kao europski Jeruzalem. Jedno od rijetkih mjesta u Europi gdje ćete u jednom gradskom bloku pronači vjerske objekte svih monoteističkih religija.
Sarajevo je i glavni i najveći grad u B i H. Poznat i po održavanju XIV Zimskih olimpijskih igara 1984. godine. Okružen olimpijskim ljepoticama - planinama ostat će Vam u lijepom sjećanju bez obzira na strahovita razaranja koje je doživio tijekom zadnjega rata.

Hutovo blato, prirodni rezervat ptica, proglašen Parkom prirode 1995. Godine. Idealno mjesto za organiziranje foto - safarija, te ručaka u okružju netaknute prirode.

Slap Kravica, najljepši vodopad u Hercegovini, idealno mjesto za osvježenje tijekom nesnosnih ljetnih vrućina.

Široki Brijeg, sjedište Zapadno - hercegovačke županije, poznat po franjevačkom samostanu, Gimnaziji, franjevačkoj galeriji, vrelu rijeke Lištice - izletištu Borak je nezaobilazno mjesto u međurskoj ponudi.

Humac, franjevački samostan u općini Ljubuški, u kojemu je smješten muzej sa izloženim eksponatima pronađenim u Hercegovini tijekom više milenija među ostalim i čuvena Humačka ploča

Vinska tura - Hercegovina je poznata po kvalitetnom vinu, žilavka i blatina. Ekspanzija vinskih podruma dovela je do rađanja ideje o vinskoj turi, sa posjetima nekim od poznatijih podruma, te obilasku kamenog vinograda -metoda direktog napajanja kap po kap za svaki trs, a sam vinograd je prekriven kamenom koji pospješuje kvalitet uroda.

Organiziramo i izlete u Dubrovnik i Split.

Pozdravljam Vas sa riječima pjesme koja je postala neslužbena himna Hercegovine

"DOĐI DA VIDIŠ, DOĐI DA SE DIVIŠ I POŽELJEĆEŠ OVDJE DA ŽIVIŠ"