Rimini - San Marino - (Venecija) - Rim - Vatikan

8 dana
Rimini - San Marino - (Venecija) - Rim - Vatikan
Rimini - San Marino - (Venecija) - Rim - Vatikan
Rimini - San Marino - (Venecija) - Rim - Vatikan

1/2. DAN HERCEGOVINA - (VENECIJA) - PADOVA - RIMINI

Polazak iz Hecegovine u 18:00 sati ispred škole. Noćna vožnja kroz Hrvatsku i Sloveniju do Venecije. Fakultativni razgled grada: vožnja brodom do Trga Sv. Marka, Trg i bazilika sv. Marka, Palazzo Ducale, Ponte Rialto. Po završetku obilaska, nastavak vožnje do Padove. Razgled bazilike sv. Ante i crkve sv. Leopolda Mandića. Nastavak putovanja prema Riminiju, smještaj u hotelima, večera. Zajednički odlazak u diskoteku moguć. Noćenje.

3. DAN RIMINI

Doručak. Poslije doručka razgled Riminija - hram Malatesta, Augustov slavoluk, Tiberijev most. Ručak, te poslije ručka slobodno vrijeme za individualne aktivnosti. Povratak u hotel za večeru, noćenje. Diskoteka.

4. DAN RIMINI - SAN MARINO - RIMINI

Doručak. Poslije doručka, izlet u San Marino, grad - državu: bazilika sv. Marina, Tri tornja s pogledom na Alpe. Povratak u hotel za ručak. Slobodno poslijepodne, večera. Diskoteka.

5. DAN RIMINI - MIRABILANDIA - RIMINI

Doručak. Poslije doručka fakultativni izlet u zabavni park Mirabilandia gdje se može uživati u Nissan Grand Prix, Arcadama, Autosplash, Blu Riveru,  Exploreru, Deliriumu, gdje se možemo vratiti se u fascinantnu i misterioznu prošlost Maya, posjetiti grad Sian Ka'an ( Nebeski Dar ) i obići hramove i misteriozne piramide, provozati se Mirabilandia Expressom, spustiti se Nijagarinim slapom, ili se voziti Katunom… Po završetku obilaska, povratak u hotel, večera, diskoteka, noćenje.

6. DAN RIMINI - RIM

Doručak. Poslije doručka nastavak putovanja prema Rimu. Po dolasku razgled grada - Piazza Espagna, Navona, Forum, Colloseo, Terme, Fontana di Trevi… Smještaj u hotel. Večera, te poslije večere, moguća zabava u diskoteci. .

7/8. DAN RIM - VATIKAN - HERCEGOVINA

Doručak. Poslije doručka cjelodnevni obilazak Vatikana i Rima u pratnji vodiča: Trg i bazilika sv. Petra, crkva Ara Celi (grob Katarine Kosače), bazilika sv. Ivana Lateranskog sa svetim stubama... Polazak iz Rima oko 18:00 sati. Vožnja autobusom kroz Italiju, Sloveniju i Hrvatsku, te uz video projekcije i povremena zaustavljanja za odmor, dolazak idućeg dana.

Dodatne informacije

Važne napomene pri odlasku na grupno putovanje školskih ustanova

Prilikom organiziranih odlazaka na putovanja, važno je znati pojedine stvari:

1. PUTNE ISPRAVE

Svi putnici moraju imati važeće putne isprave - hrvatske ili BH putovnice, odnosno hrvatske osobne iskaznice. U slučaju da se putuje u zemlju gdje je potrebna viza, putnici su dužni, uz eventualno posredovanje agencije, pribaviti iste uz predočenu dokumentaciju koju pojedino veleposlanstvo zahtjeva. Obratite pozornost na rok važenja putovnice - za ulazak u većinu zemalja putovnica mora vrijediti minimalno 90 dana od dana ulaska.

2. GUBITAK PRTLJAGE

Putnici su dužni voditi brigu o svojim stvarima unesenim u kabinu autobusa, te su ih prilikom svakog napuštanja istog dužni ponijeti sa sobom. U protivnom, putnici sami snose odgovornost za krađu, gubitak ili oštećenje stvari ostavljenih u kabini autobusa bez njihovog nadzora. U slučaju oštećene prtljage i sadržaja iste za vrijeme vožnje autobusom, Organizator se obvezuje nadoknaditi nastalu štetu u slučaju prouzročenom nepažljivim rukovanjem vozača, odnosno člana posade.

3. PONAŠANJE ZA VRIJEME VOŽNJE AUTOBUSOM

Za vrijeme vožnje autobusom nije dozvoljeno šetanje autobusom za vrijeme vožnje, oštećenje inventara, ometanje drugih osoba u autobusu - uključujući vozača, konzumiranje alkohola, opojnih droga i pušenje.
U slučaju istih, vozač je obvezan zaustaviti autobus i upozoriti na ponašanje i u slučaju nemogućnosti uspostavljanja reda u suradnji s vođom puta, zatražiti pomoć djelatnika MUP - a zemlje u kojoj se nalazi. Za vrijeme vožnje autobusom, vozaču nije dozvoljena uporaba mobilnih uređaja bez odgovarajuće dodatne opreme, uz čiju pomoć može neometano obavljati posao.

4. PUTNIČKO ZDRAVSTVENO OSIGURANJE

Svi su putnici osigurani od posljedica nesretnog slučaja za vrijeme boravka na putovanju, pri čemu se Organizator pojavljuje kao posrednik. Da bismo na vrijeme ishodili policu osiguranja, potrebno je dostaviti 5 dana prije puta: JMBG, broj putovnice, adresu stanovanja. Prilikom potpisivanja Ugovora, pozorno pročitajte uvjete osiguranja, kako biste znali koji su rizici i u kojem obujmu pokriveni policom osiguranja. Za osobe pod utjecajem opojnih droga i alkohola prestaju vrijediti uvjeti iz PPZO.

5. DEVIZNI I CARINSKI PROPISI

Svi su se putnici obvezni pridržavati deviznih i carinskih propisa B i H, kao i propisa zemlje u koju se putuje. U slučaju nemogućnosti nastavka putovanja radi kršenja istih od strane putnika, sve nastale troškove i posljedice snosi sam prekršitelj.

6. POPUSTI

  • Djeca iz iste obitelji: 30 %;
  • Djeca iz Centara za nezbrinutu i napuštenu djecu: 100 %;

7. PLAĆANJE

Prilikom prijave, putnik uplaćuje 40% cijene aranžmana (po osobi) osim ako u programu nije drukčije navedeno. Razlika do pune cijene aranžmana uplaćuje se najkasnije 21 dana prije početka putovanja osim ako u programu nije drukčije navedeno.

8. ODUSTAJANJE OD PUTOVANJA

Ukoliko putnik otkaže aranžman, G - tour od ukupne cijene aranžmana zadržava:

  • 15 - 30 dana prije polaska 10 % cijene aranžmana;
  • 7 - 15 dana prije polaska 30 % cijene aranžmana;
  • 1 - 7 dana prije polaska 70 % cijene aranžmana;
  • Poslije polaska 100 %

Kod otkazivanja svih aranžmana ne isplaćuje se trošak nabave vize/a ni putnih isprava.
U slučaju da putnik otkaže putovanje zbog bolesti ili smrtnog slučaja u obitelji, uplaćeni iznos se vraća u cijelosti.

8. REKLAMACIJE

Reklamacije se podnose na licu mjesta ukoliko je u pitanju smještaj, kako bi organizator mogao na vrijeme ispraviti eventualne nedostatke. Sve ostale reklamacije se rješavaju u skladu sa Ugovorom koji se potpisuje prilikom dogovora.

Odgovorni organizator:
G-TOUR MEĐUGORJE, d. o. o.
Ul. Fra Slavka Barbarića 34. 88266 Međugorje,
J. I. B. 427300700003
ID PDV: 227300700003
PB: 17074255, Županijski Sud u Mostaru: Tt - 702/2;

Tel: +387 36 650 126;
Fax: +387 36 650 156
E-mail: info@gtour-medjugorje.com
www.gtour-medjugorje.com

Hodočašće u Svetu zemlju
10.11.2020 do 17.11.2020