Tel: +387 36 650-126, +387 36 650-127
Fax: +387 36 650-156
GSM: +385 98 290 256
E-mail: info@gtour-medjugorje.com

G-Tour Međugorje d.o.o.
fra Slavka Barbarića 34,
88266 Međugorje
Bosna i Hercegovina

Novo u ponudi:

Doživite Advent u najljepšim europskim odredištima.

Beč - 7./10.12.2017. * Prag - 13./16.12.2017. * Beč - 14./17.12.2017. * Zagreb - 15./17.12.2017.

Advent u Zagrebu

16.-17. 12. 2017.
Advent u Zagrebu
16.12.2017 do 17.12.2017

Zagreb u adventsko vrijeme nudi pregršt događaja i manifestacija koje će zadovoljiti ukus i najzahtjevnijih posjetitelja. Drvene kućice prepune ručno izrađenih suvenira i prigodnih božićnih poklona i ukrasa, isprepliću se s onima iz kojih se širi miris kuhanih kobasica, pečenih kestena, kolača i kuhanog vina. S ponajljepših zagrebačkih balkona dopiru melodije u izvedbi šesteročlanog Ad gloriam brass limeno-puhačkog sastava, unoseći blagdansku radost na šarene gradske ulice. I još puno više ćemo pronaći u Zagrebu za vrijeme Adventa.

16. 12. MOSTAR – ZAGREB

Polazak iz Mostara u 07:00 sati. Vožnja autoputom. Uz povremena zaustavljanja za odmor, dolazak u Zagreb poslijepodne. Po dolasku, smještaj u hotelu I Zagreb. Poslije kraćeg odmora, zajednički odlazak do centra grada do lokacija na kojemu se odvija program Advent u Zagrebu.

Od sadržaja ovoga adventskog programa izdvajamo:

  • Žive jaslice na Kaptolu, koju svake godine uprizoruju članovi zajednice Cenacolo.
  • Ledeni park koji se nalazi između Umjetničkog paviljona i spomenika prvom hrvatskom kralju Tomislavu;
  • Park Zrinjevac s alejom od 220 platana se u ovo doba pretvara u mjesto okupljanja ljubitelja Božićnih klasika i valcera, kao i starih gastronomskih delicija;
  • Europski trg u pješačkoj zoni je mjesto održavanja koncerata, i raznih izložbi i atrakcija;
  • Adventski vijenac na Manduševcu na Jelačićevog trgu s raznim štandovima;
  • Božićni sajam u Gajevoj i Bogovićevoj ulici;
  • Modni advent Oktogon…

Povratak u hotel, noćenje.

17. 12. ZAGREB

Doručak. Poslije doručka, razgled grada u pratnji vodiča. Prvi pisani spomen Zagreba datira iz 1094. godine, kada je na Kaptolu osnovana Biskupija. Razorni potres iz 1880. godine pokrenuo je obnovu i modernizaciju mnogih dotrajalih četvrti i građevina. Razgled grada uključuje – Kaptol, katedrala, Kamenita vrata, Gornji grad, crkva sv. Marka, kula Lotrščak, Jelačićev trg, Ilica. Slobodno vrijeme u gradu. Posjet adventskom programu u centru grada.
Povratak u Hercegovinu je predviđen u 17:00 sati , te uz povremena zaustavljanja za odmor, dolazak oko pola noći.

Dodatne informacije

Hotel Phoenix sa 4 * nalazi se u istočnom dijelu Zagreba, Sesvetama. Gosti se mogu opustiti u wellness-centru koji sadrži bazen za protustrujno plivanje, saunu i hidromasažnu kadu. Također im je na raspolaganju besplatan pristup teretani, a mogu uživati i u besplatnom piću dobrodošlice. U sklopu hotela dostupni su besplatni WiFi i privatno parkiralište.

Svaka soba različito je uređena originalnim umjetničkim djelima, te sadrži klima-uređaj i TV ravnog ekrana sa satelitskim i pay-per-view programima. Posebni madraci i jastuci marke Biopur gostima jamče udoban san.
Gosti za doručak mogu uživati u švedskom stolu s izborom raznih vrsta palačinki i omleta pripremljenih pred publikom. U baru se poslužuje velik izbor voćnih koktela.
Hotel Phoenix ima vinski podrum i elegantan salon u kojem manje grupe mogu kvalitetno provesti vrijeme u intimnom ozračju. Gosti također mogu uživati u izboru vrhunskih hrvatskih i svjetski poznatih vina. S velikih prozora lounge bara pruža se pogled na rascvjetanu terasu, gdje se mogu poslužiti kava, čaj i lagani ručak.
Hotel Holiday sa 3* smješten je na zapadnom ulazu u grad, u najvećoj trgovačkoj zoni u Zagrebu, a odlično je povezan sa središtem, koje je od hotela udaljeno 7 km. Objekt nudi bogato i elegantno uređen smještaj.
Dobro opremljene sobe renovirane su 2012. godine. Gostima su na raspolaganju besplatni bežični pristup internetu i besplatno parkiralište.
U restoranu uz bogat švedski stol za doručak i uživajte u širokom izboru ukusnih jela.
Taverna Grič uređena je u jedinstvenom starinskom stilu, a svaki dan nudi specijalitete lokalne hrvatske kuhinje.