Tel: +387 36 650-126, +387 36 650-127
Fax: +387 36 650-156
GSM: +385 98 290 256
E-mail: info@gtour-medjugorje.com

G-Tour Međugorje d.o.o.
fra Slavka Barbarića 34,
88266 Međugorje
Bosna i Hercegovina

Novo u ponudi:

Hit sezone 2018. - Zrakoplovna linija Mostar - Amman

Polasci iz Mostara: ponedjeljkom: od 21. svibnja 2018. (FJR 901 u 10:05 sati;)

Novo! - Zrakoplovna linija Mostar - Zagreb

Polasci iz Mostara: ponedjeljkom i petkom: od 04. svibnja 2018. (OU 329 u 06:05 sati;)

Crna Gora - Dubrovnik

4 dana: Budva, Kotor, Herceg Novi, Dubrovnik
Crna Gora - Dubrovnik
Crna Gora - Dubrovnik

1. dan, Hercegovina - Stolac - Vjetrenica - Trebinje - Budva

Polazak u jutarnjim satima. Po dolasku u Stolac razgled gradića - spomenika pod zaštitom UNESCA od 1980. godine, u prošlosti poznat i kao stari ilirski grad Daorson. U neposrednoj blizini se nalaze i nekropole stećaka Radimlja i Rotimlja. Posjet pećini Vjetrenica - speleološki objekt s 4 vodena toka, te više desetaka manjih periodičnih tokova s podzemnim jezerima, te duljina kanala oko 7 km. Poznata i po jakom strujanju zraka, te preko 200 različitih  životinjskih vrsta. Od 1952.godine je zaštićeni spomenik prirode. Nastavak putovanja preko Trebinja do Budve. Po dolasku, razgled jednog od najstarijih naselja na Jadranu, koju je prema legendi osnovao feničanski princ Kadmo. Danas je Budva najposjećenija crnogorska destinacija i turistički centar. Poslije razgleda, smještaj u hotelu hotelske grupe Budvanska rivijera. Večera, diskoteka, noćenje.

2. dan, Budva - Herceg Novi - Kotor - Gospa od Škrpijela

Doručak. Poslije doručka izlet u Herceg Novi, grad koji je kralj Tvrtko I osnovao 1382. godine pod imenom Sveti Stefan, a današnje ime je dobio za vladavine herceg Stjepana Kosače. Razgled starog grada, te odlazak u Kotor. Stari Kotor je utvrđeni grad opasan zidom dugim 4 km, osnovan kao grčka kolonija u 3.stoljeću prije Krista. Razgled grada, te poslije ručka u Perastu, odlazak na maleni umjetni otok (3.000 m ²) Gospe od Škrpijela, nastao bacanjem kamenja u more od strane pomoraca - nasipanje je trajalo preko 250 godina. U znak zahvalnosti za ozdravljenje jednog od dvojice braće koja su na otoku pronašli Gospinu sliku, podignuta je zavjetna kapela na otoku. Odlazak do Svetog Stefana, otočića spojenog s obalom uskom prevlakom, a koji je poznati otok - hotela. Osnovan je 1442. godine kada je sagrađena utvrda. Povratak u hotel, večera, diskoteka, noćenje.

3. dan Budva - Cetinje - Lovćen

Doručak. Poslije doručka cjelodnevni izlet do Cetinja i Lovćena. Cetinje je osnovao crnogorski vladar Ivan Crnojević 1482. godine, te je godinama bio glavni grad Crne Gore. Razgled grada te moguć posjet dvoru kralja Nikole, te odlazak do Lovćena, na čijem se manjem vrhu Jezerski vrh nalazi Njegošev mauzolej, djelo Ivana Meštrovića. Razgled mauzoleja, gdje je sahranjen čuveni crnogorski vladar i pjesnik Petar II. Petrović Njegoš. Povratak u hotel za ručak, slobodno vrijeme do večere. Diskoteka, noćenje.

4. dan Budva - Dubrovnik - Hercegovina

Doručak. Poslije doručka nastavak putovanja prema Dubrovniku. Po dolasku u Dubrovnik, razgled Starog grada, spomenika kulture pod zaštitom UNESCA, u pratnji vodiča. Mogući obilazak gradskih zidina. Nastavak putovanja do Neuma. Ručak, te poslije ručka povratak na odredište.