Tel: +387 36 650-126, +387 36 650-127
Fax: +387 36 650-156
GSM: +385 98 290 256
E-mail: info@gtour-medjugorje.com

G-Tour Međugorje d.o.o.
fra Slavka Barbarića 34,
88266 Međugorje
Bosna i Hercegovina

O nama

G - tour Međugorje ( www.gtour-medjugorje.com i www.globtour.com ) je tvrtka u privatnom vlasništvu registrirana 2003. godine odvajanjem od matične tvrtke Globtour. Na prostorima Hercegovine Globtour je nastao još 1989. godine odvajanjem od slovenske tvrtke Emona Globtour, Ljubljana. Danas se G – tour Međugorje bavi isključivo turizmom i ugostiteljstvom, u čijem se sklopu nalazi i hotel G – Inn Međugorje, dok se Globtour nastavio baviti isključivo domaćim i međunarodnim prijevozom putnika.

Pri odabiru putovanja, obično se postavlja niz pitanja – gdje otputovati, s kime putovati, da li je najjeftinija ponuda i najbolja ponuda i slično. Jako je puno nedoumica i upitnika i teško je odgovoriti na njih. U moru sličnih programa i ponuda, treba izabrati najbolje i najkvalitetnije, a ipak proći s što manje novca, obzirom na tešku gospodarsku i financijsku situaciju. Kako odgovoriti?

Iskreno, jako teško. Situacija u društvu je općenito složena, a obzirom da je riječ o mladim putnicima, tim je posao još odgovorniji i odgovoriti svim zahtjevima postaje umjetnost. S naše strane smo učinili dosta da se mladi na putovanjima osjećaju i budu sigurni, da im je sve organizirano sukladno programu. Također ističem da su svi naši putnici osigurani od posljedica nesretnog slučaja. Molim obratite pozornost na popuste koje odobravamo za najugroženije kategorije.
U periodu 1993 do danas, organizirali smo maturalna putovanja za preko 56.000 učenika i studenata iz Bosne i Hercegovine i Hrvatske, s više ili manje uspjeha. Bez obzira što je uspjeha bilo mnogo više, ne znači da nismo i činili greške kroz sve te godine. Na nama je da sve te greške svedemo na minimum i nadati se da ih nećemo previše činiti ubuduće. Korisnici naših usluga dolaze iz cijele Bosne i Hercegovine.
U nastavku Vam dostavljamo ponude za maturalna putovanja u Europi za proljeće – jesen 2014. godine, te se nadam da ćete pronaći ono koje će zadovoljiti Vaše zanimanje i potrebe. Hoteli s kojima surađujemo su izabrani ne samo zbog povoljnih cijena, već i kvalitete usluga koju su iskazali dosadašnjom suradnjom.

S Globtourovim voznim parkom, koji je među najmlađim na ovim prostorima, te s 90 – tak autobusa prosječne starosti 5godina, sigurno se možemo othrvati svim zahtjevima tržišta. Naši pratitelji na putovanjima i vodiči će se truditi kao i dosada osigurati nesmetano ostvarivanje cijeloga programa, te greške pri obavljanju istih svesti na minimum.

Referentna lista s dna dopisa se može povećati za više – manje sve gradove i općine iz cijele Bosne i Hercegovine, obzirom da smo i za njih do prije par godina organizirali putovanja. Smatramo da samo kvalitetnim programima možemo zadržati povjerenje starih i zadobiti povjerenje bivših partnera. Stoga očekujemo da ćete prepoznati naše napore i omogućiti nam organizaciju Vašeg putovanja.

Naša referentna lista iz 2013. godine – škole i nekih institucija s kojima surađujemo: Čitluk - Osnovna i Srednja škola, Široki Brijeg – Gimnazija i Strukovna škola, Druga Osnovna škola, Biograci – Osnovna škola, Ljubuški – Gimnazija i Strukovna škola, Stolac – Srednja škola, Prozor – Srednja škola, Mostar – Gimnazija fra Grge Martića, Turistička, Građevinska, Ekonomska, Elektro tehnička, Strojarska, Internacionalna privatna gimnazija, Osnovna škola Antuna Branka Šimića, Mostar, Osnovna škola Novi Travnik, Osnovna škola Glamoč, KŠC Sarajevo, Osnovna škola Stojkovići, Osnovna škola Nova Bila, Osnovna škola Kreševo, Osnovna škola Fojnica, Osnovna škola Gromiljak, Osnovna škola Brestovsko, Srednja škola Kreševo, Srednja škola Uskoplje, Srednja škola Vitez, Fakultet prirodno matematičkih znanosti Mostar, Filozofski fakultet Mostar.