Tel: +387 36 650-126, +387 36 650-127
Fax: +387 36 650-156
GSM: +385 98 290 256
E-mail: info@gtour-medjugorje.com

G-Tour Međugorje d.o.o.
fra Slavka Barbarića 34,
88266 Međugorje
Bosna i Hercegovina

Novo u ponudi:

Hit sezone 2018. - Zrakoplovna linija Mostar - Amman

Polasci iz Mostara: ponedjeljkom: od 21. svibnja 2018. (FJR 901 u 10:05 sati;)

Novo! - Zrakoplovna linija Mostar - Zagreb

Polasci iz Mostara: ponedjeljkom i petkom: od 04. svibnja 2018. (OU 329 u 06:05 sati;)

Hotel G-Inn

Globtour Inn hotel je hotel zatvorenog tipa.

Hotel je klimatizan i raspolaže sa 24 sobe i restoranom sa 70 mjesta. Sve sobe su klimatizirane, sa telefonom sa direktnim biranjem i SAT TV - om. Nalazi se u neposrednoj blizini crkve (cca 450 metara). U sklopu hotela se nalazi i turistička agencija G - tour, koja organizira izlete i priprema program boravka hodočasnika u Međugorju, transfere od zračnih luka Mostar, Dubrovnik i Split, autobusima visoke turističke klase (90 - tak autobusa sa prosječnom starosti od 4 godine). Više informacija o voznom parku možete pronaći na www.globtour.com.

Izletnička odredišta

Neka od popularnijih izletničkih odredišta su:

  • Mostar, grad poznat po kombinaciji orijentalne i europske arhitekture i kulture, poznat po čuvenom Starom mostu, sagrađenom u XVI stoljeću, uništenom 1992. godine i obnovljenom 2004. godine. Tu su i drugi spomenici kulture, vjerski i sakralni objekti sagrađenih od Rima do novijih dana. Grad poznat i po gostoljubljivosti i kvalitetnoj gastronomskoj ponudi.
  • Sarajevo, grad poznat i kao europski Jeruzalem. Jedno od rijetkih mjesta u Europi gdje ćete u jednom gradskom bloku pronači vjerske objekte svih monoteističkih religija. Sarajevo je i glavni i najveći grad u B i H. Poznat i po održavanju XIV Zimskih olimpijskih igara 1984. godine. Okružen olimpijskim ljepoticama - planinama ostat će Vam u lijepom sjećanju bez obzira na strahovita razaranja koje je doživio tijekom zadnjega rata.
  • Hutovo blato, prirodni rezervat ptica, proglašen Parkom prirode 1995. Godine. Idealno mjesto za organiziranje foto - safarija, te ručaka u okružju netaknute prirode.
  • Slap Kravica, najljepši vodopad u Hercegovini, idealno mjesto za osvježenje tijekom nesnosnih ljetnih vrućina.
  • Široki Brijeg, sjedište Zapadno - hercegovačke županije, poznat po franjevačkom samostanu, Gimnaziji, franjevačkoj galeriji, vrelu rijeke Lištice - izletištu Borak je nezaobilazno mjesto u međugorskoj ponudi.
  • Humac, franjevački samostan u općini Ljubuški, u kojemu je smješten muzej sa izloženim eksponatima pronađenim u Hercegovini tijekom više milenija među ostalim i čuvena Humačka ploča
  • Vinska tura - Hercegovina je poznata po kvalitetnom vinu, žilavka i blatina. Ekspanzija vinskih podruma dovela je do rađanja ideje o vinskoj turi, sa posjetima nekim od poznatijih podruma, te obilasku kamenog vinograda -metoda direktog napajanja kap po kap za svaki trs, a sam vinograd je prekriven kamenom koji pospješuje kvalitet uroda.

Organiziramo i izlete u Dubrovnik i Split.

Pozdravljamo Vas sa riječima pjesme koja je postala neslužbena himna Hercegovine:

"Dođi da vidiš, doši da se diviš, i poželjet ćeš ovdje da živiš"